Workshops

Workshop bloemdecoraties

Beste cursist,

Hierbij de nieuwe reeks workshops voorjaar 2017 . Deze gaan door in de Schransstraat 15 te Grobbendonk. Je kan zelf je keuze maken voor de deelname aan de workshops.. Bij de avond en namiddag wordt er een kopje koffie, thee of een frisdrank aangeboden.

Je hoeft geen materiaal mee te brengen, alles is in de prijs begrepen. De materialen die in de stukken verwerkt worden, blijven zeer lang houdbaar en staan zodoende garant voor een langer genot van uw decoratiestukken. Enkel schriftelijke inschrijvingen worden geaccepteerd. Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, uw telefoonnummer niet te vergeten en terug te bezorgen, per brief, fax of e-mail. Dit is nodig om vergissingen te voorkomen. Indien je data niet meer vrij is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

!!! De inschrijving is bevestigd na ontvangst van een voorschot van 25 euro per workshop per persoon. Omdat we in het verleden al problemen hebben gehad met het niet betalen van de voorschotten moet het voorschot ten laatste 7 dagen na je inschrijving worden betaald. Zo niet, is je inschrijving niet meer geldig . indien de data volzet is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Er worden geen voorschotten terugbetaald, je kan dan je pakket komen afhalen binnen de twee weken na de workshop, om je stuk thuis te maken. De voorschotten kunnen gestort worden op reknr IBAN: BE85 7330 3987 4306 BIC: KREDBEBB met duidelijke mededeling van uw naam , data van de workshop of U betaalt het voorschot als u naar de voorbeelden komt kijken.

Voor informatie kan je terecht op het nummer 0477/777817
Kom je samen met een vriendin, schrijf dan best samen op één blad in.

De decoratiestukken van de workshops kan je komen bekijken in de winkel, op zaterdag 18 februari of zondag 19 februari telkens van 14 u tot 17 u.


Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Tilly Cambré

 

 

 

CURSUSPROGRAMMA:


Mei: Topiara van bollen Nieuw !! prijs 70 €
Namiddag: maandag 15 mei van 13.00u tot 16.30u
Avond: woensdag 17 mei van 19.30u tot 23.00u
We maken 3 bollen van verschillende afmetingen in eenzelfde soort vrucht en vullen de gaatjes op met ijslands mos. De bollen worden boven elkaar geplaatst zodat je een mooi ornament bekomt.
Kleuren: white whashed OF pastel groen
Afm: 50 tot 55 cm hoog 

Juni: Tulband in zomerse tinten prijs 75 € 
Avond: woensdag 7 juni van 19.30u tot 23.00u volzet
Namiddag: maandag 12 juni van 13.00u tot 16.30u nog 4 plaatsen vrij
We vullen een tulband in riet met gestabiliseerde rozen, en exotische vruchten, afgewerkt met pepper berries. Dit decoratiestuk, met zijn frisse kleuren, brengt de zomer naar je toe.
Kleuren: roze-oud roze
Afm: doorsnede 30 cm 


Op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari, kan je de decoratie stukken komen bekijken in de winkel, telkens van 14u tot 17 u.

 


DOWNLOAD HIER DE INSCHRIJVINGSLIJST
Vul deze fiche in om in te schrijven in één van deze workshops :

Naam & voornaam * :
Adres & nummer * :
Postcode & Gemeente * :
Tel. / GSM * :
Email * :
Aantal personen * :
Gewenste datum * :
 
Voorschot (€ 25 pp) :

Vragen en opmerkingen:
Uw reservatie is pas definitief na bevestiging door Tilly Cambré Decorations én betaling van uw voorschot.