Workshops bloemdecoraties - voorjaar 2018

Beste cursist,

Hierbij de nieuwe reeks workshops voorjaar 2018 . Deze gaan door in de Schransstraat 15 te Grobbendonk. Je kan zelf je keuze maken voor de deelname aan de workshops.. Bij de avond en namiddag wordt er een kopje koffie, thee of een frisdrank aangeboden.

Je hoeft geen materiaal mee te brengen, alles is in de prijs begrepen. De materialen die in de stukken verwerkt worden, blijven zeer lang houdbaar en staan zodoende garant voor een langer genot van uw decoratiestukken. Enkel schriftelijke inschrijvingen worden geaccepteerd. Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, uw telefoonnummer niet te vergeten en terug te bezorgen, per brief, fax of e-mail. Dit is nodig om vergissingen te voorkomen. Indien je data niet meer vrij is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

!!! De inschrijving is bevestigd na ontvangst van een voorschot van 25 euro per workshop per persoon. Omdat we in het verleden al problemen hebben gehad met het niet betalen van de voorschotten moet het voorschot ten laatste 7 dagen na je inschrijving worden betaald. Zo niet, is je inschrijving niet meer geldig . indien de data volzet is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Er worden geen voorschotten terugbetaald, je kan dan je pakket komen afhalen binnen de twee weken na de workshop, om je stuk thuis te maken. De voorschotten kunnen gestort worden op reknr IBAN: BE85 7330 3987 4306 BIC: KREDBEBB met duidelijke mededeling van uw naam , data van de workshop of U betaalt het voorschot als u naar de voorbeelden komt kijken.

Voor informatie kan je terecht op het nummer 0477 77 78 17
Kom je samen met een vriendin, schrijf dan best samen op één blad in.

Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Tilly CambréCURSUSPROGRAMMA: Voorjaar 2018


Januari: Krans met vleugje winter prijs 125 €
Namiddag: maandag 29 januari van 13.00u tot 16.30u volzet
Avond: woensdag 31 januari van 19.30u tot 23.00u volzet
Een krans van 50 cm met neutrale tinten en een vleugje winter. Ingrediënten voor dit langblijvende decoratiestuk zijn vruchten in white whased tinten en Hortensia in neutrale lente tinten. Past in ieders interieur en zelfs op zeer zonnige plaatsen blijft de kleur mooi.

Maart: Broodjesfestijn prijs: 70 €
Namiddag: maandag 5 maart van 13.00u tot 16.30u volzet
Avond: woensdag 7 maart van 19.30u tot 23.00u volzet
Je hebt de keuze uit een biedermeier ( 28 cm) met broodjes, of een festoen, guirlande (60 cm) met broodjes. We gebruiken hiervoor broodjes, aangevuld met allerlei blijvende materialen.

April: 'Lente happening'
Zaterdag 21 april en zondag 22 april
zaterdag 28 april en zondag 29 april telkens van 14.00u tot 18.00u
Iedereen is welkom op onze lente opendeurdagen. Je kan er genieten van romantische lentetaferelen met gedekte tafels in het huis en in de tuin. Dit alles in combinatie met keramiek van Lies Bulteel en collectie kleding en accessoires van les plaisirs des femmes door Kris Van Loock

Mei: Zomers tafelstuk met Orchidee prijs 80 € / zonder Orchidee prijs 70 €
Avond: woensdag 2 mei van 19.30u tot 23.00u volzet
Namiddag: maandag 7 mei van 13.00u tot 16.30u volzet
We verwerken schors in een rond tafelstuk met middenin een hoge vaas met Orchidee. Je kan deze ook zonder maken, en er thuis iets anders in zetten vb verse bloemen.
Doorsnede van het tafelstuk 40 cm .

Juni: Met een knipoog naar de zee prijs 65 €
Namiddag: maandag 11 juni van 13.00u tot 16.30u volzet
Avond: woensdag 13 juni van 19.30u tot 23.00u
We maken een krans van schelpen en Tillandsia plantjes, met een doorsnede van 45 cm. Dit decoratiestuk kan je zowel binnen als buiten gebruiken. Je kan hem hangen of leggen. Een krans om jaren van te genieten.


DOWNLOAD HIER DE INSCHRIJVINGSLIJST

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleuren en aangepaste stoffen. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.