Workshops bloemdecoraties - najaar 2017

Beste cursist,

Hierbij de nieuwe reeks workshops najaar 2017 . Deze gaan door in de Schransstraat 15 te Grobbendonk. Je kan zelf je keuze maken voor de deelname aan de workshops.. Bij de avond en namiddag wordt er een kopje koffie, thee of een frisdrank aangeboden.

Je hoeft geen materiaal mee te brengen, alles is in de prijs begrepen. De materialen die in de stukken verwerkt worden, blijven zeer lang houdbaar en staan zodoende garant voor een langer genot van uw decoratiestukken. Enkel schriftelijke inschrijvingen worden geaccepteerd. Gelieve het inschrijvingsformulier volledig in te vullen, uw telefoonnummer niet te vergeten en terug te bezorgen, per brief, fax of e-mail. Dit is nodig om vergissingen te voorkomen. Indien je data niet meer vrij is, word je hiervan op de hoogte gebracht.

De inschrijving is bevestigd na ontvangst van een voorschot van 25 euro per workshop per persoon.
Omdat we in het verleden al problemen hebben gehad met het niet betalen van de voorschotten moet het voorschot ten laatste 7 dagen na je inschrijving worden betaald. Zo niet, is je inschrijving niet meer geldig . indien de data volzet is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Er worden geen voorschotten terugbetaald, je kan dan je pakket komen afhalen binnen de twee weken na de workshop, om je stuk thuis te maken. De voorschotten kunnen gestort worden op reknr IBAN: BE85 7330 3987 4306 BIC: KREDBEBB met duidelijke mededeling van uw naam , data van de workshop of U betaalt het voorschot als u naar de voorbeelden komt kijken.

Voor informatie kan je terecht op het nummer 0477 77 78 17
Kom je samen met een vriendin, schrijf dan best samen op één blad in.

De decoratiestukken van de workshops kan je komen bekijken in de winkel, op zaterdag 12, zondag 13, zaterdag 19 en zondag 20 augustus telkens van 14 u tot 17 u.

Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,
Tilly CambréCURSUSPROGRAMMA: Najaar 2017
November-December: Krans rond glas met lichtjes prijs 65 €
Avond: woensdag 29 november van 19.30u tot 23.00u 
Avond: donderdag 30 november van 19.30u tot 23.00u
Namiddag : maandag 4 december van 13.00u tot 16.30u 
Deze krans gemaakt met berkentakken wordt rond een glas geplaatst welk is opgevuld met lichtjes. De krans wordt verder opgevuld met verschillende vruchten. Je kan het decoratiestuk met lichtjes overal plaatsen zonder brandgevaar, of zoeken naar een stopcontact.
Kleuren: bordeaux/bruin
Afmetingen: rond 35cm en 20cm hoog

December: Biedermeier in oud- zilverkleurige schaaltje prijs: 65 €
Avond: woensdag 6 december van 19.30u tot 23.00u
Avond: donderdag 7 december van 19.30u tot 23.00u
Namiddag: maandag 11 december van 13.00u tot 16.30u
We maken een biedermeier met gestabiliseerde bordeaux rozen en vruchten in een oud zilverkleurig schaaltje op voet.
Kleuren: bordeaux/oud roze
Afmetingen: rond 18cm , 15cm hoogDOWNLOAD HIER DE INSCHRIJVINGSLIJST

Mijn boeken

Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre Boek Tilly Cambre
 

Tilly Cambré

Tilly kan haar hart en ziel in een kamer leggen, daaraan blijft ze eeuwig trouw. Een aantal van de belangrijkste aspecten in haar werk zijn kleuren en aangepaste stoffen. Maak zeker eens een afspraak in haar showroom, daar kun je uitgebreid kennismaken met haar eigen typische stijl. Zij streeft altijd naar warmte, gezelligheid en persoonlijkheid.