Aan de Engelse stijl blijft Tilly eeuwig trouw want daarin kan ze haar hart en ziel leggen, kleuren en aangepaste stoffen zijn mee van de belangrijkste aspecten in haar interieurs. Samen met de lambriseringen en maatkasten van de hand van haar man Rudi Jonckers creëerde Tilly haar eigen Engelse stijl. In haar schowroom kunnen de klanten met haar eigen typische stijl kennismaken. Warmte , gezelligheid en persoonlijkheid zijn steeds haar streefdoel.

Mijn stijl

Mijn stijl getuigt van een grenzeloze voorliefde voor fantasie en romantiek en doet denken aan Engelse landelijkheid. Ik heb het onder meer over warme kleuren, weelderige bloemenkransen en georchestreerde verzamelingen van oude gebruiksvoorwerpen. Elke kamer wordt daarbij op een andere manier opgevat, maar toch binnen dezelfde romantische stijl gehouden. Je zal bijvoorbeeld vaak warme kleuren terugvinden in combinatie met vergrijsde tinten, en daarnaast ook lambriseringen, houten meubelen, bloemdecoraties en antieke accessoires. Dit klinkt allemaal heel overdadig, maar de kunst is om het evenwicht te vinden...

Alles begint met kleur

De kracht van kleuren is bijzonder groot. Het leuke aan schilderen is dat je telkens opnieuw kan beginnen. De combinatie van lichte en donkere kleuren brengt warmte en gezelligheid. Zeer belangrijk is hierbij om het juiste evenwicht tussen deze 2 te vinden.